Sve vezano uz ovaj kolegij
Go to page : 1, 2
#2čokolada 23.04.13 16:23
Može li mi netko reći što je rečeno na uvodnom predavanju i koji profesor to drži?
#4tea99 11.06.13 18:43
Guest
Jel treba učiti teoriju igara protiv prirode?
Ima li još nešto iz prezentacija da ne treba učiti? Hvala unaprijed.
Ima li još nešto iz prezentacija da ne treba učiti? Hvala unaprijed.
#5valetina 11.06.13 18:44
Guest
što se tice teorije igara protiv prirode cula sam da to ne treba, pa valjda je tako
#7valetina 11.06.13 18:45
Guest
igre bez sedla treba znati isčitati riješenje, ne treba riješavati simpleks
#9bijelac 13.06.13 20:18
Guest
ja sam pitao, znači ispiti je brutalno teži, ispitna literatura nisu slajdovi nego knjiga menadžersko odlučivanje 300+ strana, svi mogući zadaci i sve, znači iz prve ruke Briš mi je rekla
#11martina3 27.06.13 11:46
Guest
prezentacije, dovoljno ti je za prolaz , samo moras sve nauciti jer daje cenice na nadopunjavanje zadaci su svi s prezentacija, samo jedan od zadataka je prosirenjiji sto je na predavanju objasnjavala i rekla da na kolokviiju nece biti a na ispitu ce biti , ai to je samo jedan zadatak
#15ines3 01.07.13 13:50
Guest
Bilo je ovakvo pitanje, pa ako netko zna odgovor, ja ga nisam našla nigdje?
1. Kod teorije igara svaki igrač odabire strategiju kojom _____ vlastiti _____ i istovremeno ______. To je tzv. ________ kriterij poznat pod nazivom kriterij _______.
Evo još par pitanja koja su bila koja imam zapisana isto su bila na nadopunjavanje:
2.Normativna teorija koncentrira se na logiku odlučivanja i opis posutpaka pronalaženja racionalne odluke prihvačajući niz premisa.
3. Cilj procesa pronalaženja odluke je, pod zadanim uvjetima riješiti postavljeni zadatak pri raspoloživim alternativama na optimalan način mjeren na vlastitom cilju i vrijednosnim prosudbama.
4.Stablo odlučivanja je shematska prezentacija nekog problema kojem je svrha dobivanje jasnog pregleda svih njegovih alternativa, stanja i ishoda.
5. Iz procjena relativnih važnosti elemenata odgovarajuće razine hijerarhijske strukture problema izračunavaju se lokalne težine kriterija i podkriterija, a na posljednjoj razini prioriteti alternativa.
1. Kod teorije igara svaki igrač odabire strategiju kojom _____ vlastiti _____ i istovremeno ______. To je tzv. ________ kriterij poznat pod nazivom kriterij _______.
Evo još par pitanja koja su bila koja imam zapisana isto su bila na nadopunjavanje:
2.Normativna teorija koncentrira se na logiku odlučivanja i opis posutpaka pronalaženja racionalne odluke prihvačajući niz premisa.
3. Cilj procesa pronalaženja odluke je, pod zadanim uvjetima riješiti postavljeni zadatak pri raspoloživim alternativama na optimalan način mjeren na vlastitom cilju i vrijednosnim prosudbama.
4.Stablo odlučivanja je shematska prezentacija nekog problema kojem je svrha dobivanje jasnog pregleda svih njegovih alternativa, stanja i ishoda.
5. Iz procjena relativnih važnosti elemenata odgovarajuće razine hijerarhijske strukture problema izračunavaju se lokalne težine kriterija i podkriterija, a na posljednjoj razini prioriteti alternativa.
#17papiga 12.02.14 23:35
Guest
zadnji put sam samo ja bila -.- uglavnom od zadataka: stablo odlucivanja, evpi, ahp, i oni brojevi (umjereno vazno, jednako vazno, strogo vazno bla bla) teorija: bayesov teorem, teorija igara, savage i ostalog se ne sjecam
#18Tockica313 13.02.14 22:33
Jel se moze dobiti 2 iz slajdova s njene stranice?
Aj ako netko zna neka napise, nisam izlazila jos na ispit ne znam ni kako izgleda, NISTA,a koga sta pitam nitko nema blage...
Aj ako netko zna neka napise, nisam izlazila jos na ispit ne znam ni kako izgleda, NISTA,a koga sta pitam nitko nema blage...
#19Katarina114 12.05.14 11:58
Kolege, jel ima netko da je bio u subotu na predavanju za izvanredne studente? Pa ako se može napisati neke obavijesti... Jel trebamo seminar praviti, da li su obavezna predavanja itd...
Hvala!
Hvala!
#23dijana90 03.06.14 15:34
Evo AHP metoda ako je netko nestrpljiv, imam od prošle godine i ništa se nije mijenjalo
PowerPoint prezentacija
PowerPoint prezentacija
#24Meat1 09.06.14 20:59
Guest
Dali je itko napravio onaj zadatak što smo dobili pa da uslika i stavi??
Go to page : 1, 2