Sve vezano uz ovaj kolegij
#2Phoebe 20.02.13 7:10
dr.sc. Dražen Ćućić
Prof.dr.sc. Goran Marijanović
kabinet br. 61 (I. kat, novi dio)
Klikni OVDJE
Prof.dr.sc. Goran Marijanović
kabinet br. 61 (I. kat, novi dio)
Klikni OVDJE
#3Phoebe 20.02.13 7:11
Regionalizacija,pozitivne strane zemalja članica i obveze zemalja članica, europski parlament,ona neka velika shema, i prihodi/rashodi proračuna unije...
#4kraljica 23.02.13 18:19
Ćućić kaže da turnus započinjemo s Međunarodnom ekonomijom i da će sve obavijesti biti na njegovoj str. Dakle, EU tek kasnije.
#5longoria 08.04.13 11:05
Kolegica je zvala referadu. Rečeno joj da će ispit (apsolventski rok) održati. Nejasno je tko će ispravljati testove s obzirom da asistent Ćućić i prof. Marijanović su u pritvoru.
#7longoria 15.04.13 14:22
Navodno će doći prof. Kandžija Vinko iz Rijeke (ekonomski fakultet)
http://www.efri.hr/personnel/redoviti-profesor/kandzija-vinko
On bi trebao biti novi profesor za ovaj kolegij.
http://www.efri.hr/personnel/redoviti-profesor/kandzija-vinko
On bi trebao biti novi profesor za ovaj kolegij.
#8Kim Cat 20.04.13 19:43
Klikni OVDJE
Zanimljivo je što i subotom imamo predavanje -.- i to od 9:15 do 13:00 h
Zanimljivo je što i subotom imamo predavanje -.- i to od 9:15 do 13:00 h
#10flatino 25.04.13 16:46
Mogu li izvanredni studenti na kolokvije iz EU? Mijenja li se što u vezi literature, pitanja?
Svaka informacija je dobrodošla. Hvala
Svaka informacija je dobrodošla. Hvala
#12zzz3 25.04.13 21:14
Guest
Izvanredni studenti nemaju pravo izaći na kolokvije. Možda će se kasnije predomisliti. Izvanredni studenti (novi i stari) idu kod Ćućiča (dalje vrijedi stari materijali). Redovni studenti (novi i stari) imaju pravo izaći na kolokvije. Bit će na zaokruživanje i nadopunjavanje. Prezentacije možda nisu dovoljne jer prof. na predavanju puno objašnjava. Inače, niste obavezni dolaziti.
#14wera 25.04.13 23:13
Guest
Poštovani studenti,
obavještavamo vas da će se ispit iz predmeta Institucijski sustav EU, koji je bio zakazan za 10.4.2013., održati 9.5.2013. u 9 sati u dvorani 1.
Ispit će održati prof.dr.sc. Vinko Kandžija.
Studentska referada
obavještavamo vas da će se ispit iz predmeta Institucijski sustav EU, koji je bio zakazan za 10.4.2013., održati 9.5.2013. u 9 sati u dvorani 1.
Ispit će održati prof.dr.sc. Vinko Kandžija.
Studentska referada
#18Freyja 27.04.13 11:52
marisol wrote:Skripta prof. Kandžija
http://goo.gl/XWXD6
Dakle sada treba uciti po toj njegovoj skripti a ne po onim pitanjima ili??
#19žako 27.04.13 12:20
Guest
Ne mora se naštrebati po onim pitanjima. Bit će na zaokruživanje. Možeš učiti sve literature što ima veze s EU-om. Čekamo da demonstrator Dino objavi prezentancije na netu. No, ako se vrati prof. Marijanović onda će on vratiti sve na staro. Dakle, pitanja i odgovori. Mislim da ne bi smio se vraćati (ako Sud bude donio odluku da nije kriv) dok ne počne nova akademska godina.
#20Freyja 27.04.13 14:03
Ok, hvala
Jos me zanima da li su na ispitu bas pitanja na zaokruzivanje kao sto su i na kolokvijima ili nesto drugo?
I sorry na puno pitanja, vanredno sam pa se trudim biti u toku koliko mogu.
Sto se tice literature - super posto mi je prof. Kandzija iste kolegije drzao dok sam studirala na EFRI-u pa ce knjiga/skripta jos uvijek posluziti
Jos me zanima da li su na ispitu bas pitanja na zaokruzivanje kao sto su i na kolokvijima ili nesto drugo?
I sorry na puno pitanja, vanredno sam pa se trudim biti u toku koliko mogu.
Sto se tice literature - super posto mi je prof. Kandzija iste kolegije drzao dok sam studirala na EFRI-u pa ce knjiga/skripta jos uvijek posluziti
#21žako 27.04.13 14:15
Guest
Što se tiče ispita to još nitko ne zna. Zna se samo da studenti koji idu sada u 5 mj. (izvanredni rok) polažu na stari način. Dakle, onih pitanja i odgovori prof. Marijanovića. Još se ne zna kako će izgledati ispit u 6 mj. S vremenom ćemo više doznati o tome.
#22Freyja 27.04.13 14:37
Vidim da i vanredni mogu pristupiti kolokviju, zanima me da li i mi moramo napraviti esej/seminar? I gdje/od koga mogu dobiti temu? Kako se mogu prijaviti da budem na listi studenata za kolokvij?
#23žako 27.04.13 14:50
Guest
Prof. Kandžija je rekao da izvanredni studenti ne moraju napraviti seminare. Trenutno nema obavijesti da se mora negdje upisati za pristup 1. kolokvija.
#24kraljica 28.04.13 15:33
Poštovani studenti,
prezentacije profesora Vinka Kandžije možete preuzeti klikni OVDJE (9MB zip dokument)
Na kolokvije mogu izaći svi studenti bez obzira na status, uz obveznu prijavu kolokvija na sljedećim linkovima:
Redovni studenti koji kolegij slušaju prvi puta:
Klikni OVDJE
Izvenredni studenti, ponavljači te studenti u statusu mirovanja:
Klikni OVDJE
Termin kolokvija je dogovoren za 09.05.2013. godine, ukoliko dođe do promjene termina održavanja kolokvija biti ćete obaviješteni na predavanju i web stranici.
Za sva pitanja vezana za kolegij, predavanja, kolokvij javite se na mail: demosasistent@gmail.com
prezentacije profesora Vinka Kandžije možete preuzeti klikni OVDJE (9MB zip dokument)
Na kolokvije mogu izaći svi studenti bez obzira na status, uz obveznu prijavu kolokvija na sljedećim linkovima:
Redovni studenti koji kolegij slušaju prvi puta:
Klikni OVDJE
Izvenredni studenti, ponavljači te studenti u statusu mirovanja:
Klikni OVDJE
Termin kolokvija je dogovoren za 09.05.2013. godine, ukoliko dođe do promjene termina održavanja kolokvija biti ćete obaviješteni na predavanju i web stranici.
Za sva pitanja vezana za kolegij, predavanja, kolokvij javite se na mail: demosasistent@gmail.com
#25kraljica 28.04.13 15:57
Za 1. kolokvij ulazi 1-4 poglavlja, a od 5-8 su za 2. kolokvij. Uskoro ću ih pretvoriti u PDF-a i objaviti ih na SkyDrive.
Similar topics