Mislim da nema uvjeta. Moraš skupiti bodove. Ukupno je 20 bodova. Još se ne zna koliko treba sveukupno za dvojku. Neki kažu 12, a neki 14. Trebao bi biti ponavljački kolokvij.
#203Bigy_5 29.10.13 14:33
Ja stvarno ne znam kako oni to boduju. Ovo nema nigdje.
Ima ljudi sa 10 bodova, al stvarno me zanima što su oni pisali.
Ima ljudi sa 10 bodova, al stvarno me zanima što su oni pisali.
#204longoria 29.10.13 14:38
I mene zanima kako moguće da su neki dobili čak 10 bodova. Mislim da prof. odigrala neku lutriju Ne bih se čudila da u drugom kolokviju studenti koji su na prvom kolokviju imali više od 8 bodova, pa onda na drugom kolokviju dobiju manje od 4 boda i onda moraju ići na ponavljački kolokvij
#205Bigy_5 29.10.13 14:44
Nisam napisala ne znam šta, al mislim da je ipak dovoljno za više od tragikomičnog broja bodova.
Na drugi ne planiram ni ići, neću se dizati u 4 ujutro.
A pa to je logično i očekivano, nema potrebe da što više ljudi prođe to.
Na drugi ne planiram ni ići, neću se dizati u 4 ujutro.
A pa to je logično i očekivano, nema potrebe da što više ljudi prođe to.
#206longoria 29.10.13 14:49
Ako tebi taj kolegij ostane zadnji ispit, reci joj da ćeš ići na komisijski ispit jer ne želiš vući taj kolegij godinama. Vjeruj mi, ona će morati popustiti. Tako je prošla neka moja kolegica.
#207Bigy_5 29.10.13 14:54
Čula sam to par puta, vidjet ćemo kako će biti.
Nisam još izlazila na ispite, iako ga imam od prije, ne znam kakva je situacija sa rezultatima ispita, ali ako mi se to bude vuklo nešta će se morati napraviti.
Nisam još izlazila na ispite, iako ga imam od prije, ne znam kakva je situacija sa rezultatima ispita, ali ako mi se to bude vuklo nešta će se morati napraviti.
#208kronher 29.10.13 15:00
prosle godine je bilo 2 kolokvija gdje se max moglo dobit po 10 bodova, 7 se moralo skupit da se ide na ponavljacki, 12 bodova je bilo za 2
sad si računajte na temelju da svaki kolokvij nosi 12 bodova
sad si računajte na temelju da svaki kolokvij nosi 12 bodova
#209princeza 29.10.13 20:01
jel se onaj kolokvij koji ponavljamo poništava ili se svi bodovi zbrajaju zajedno?
#211micamaca 29.10.13 21:39
Guest
Informacija u bussines inteligencu, vrednote pisa, životni ciklus pisa, pristupi upravljanju znanjem (tehnološki, kulturološki, evolucijski) i vrste uslugu u e-poslovanju (ili nešto tako) , oportunitetni trošak.
oportunitetni troškak je trošak propuštene prilike zbog ograničenosti resursa, npr. kupiš si sendvič, oportunitetni trošak ti je sok.
oportunitetni troškak je trošak propuštene prilike zbog ograničenosti resursa, npr. kupiš si sendvič, oportunitetni trošak ti je sok.
#212Jack Burton 29.10.13 21:48
Kolko bude kolokvija iz pisa? Samo 2 ili više?
Jel ima netko gradivo za drugi kolokvij na kompu? One ulomke iz raznih knjiga i predavanja, ja imam samo e-udžbenik.
Jel ima netko gradivo za drugi kolokvij na kompu? One ulomke iz raznih knjiga i predavanja, ja imam samo e-udžbenik.
#213nina5 29.10.13 21:51
Guest
Ma, samo 2 kolokvija i jedan ponavljački kolokvij. Bilo je nešto na skydriveu, a neki su nabavili u skriptarnici.
#214nina5 29.10.13 21:53
Guest
Morate napisati eseje i pristupne radove i predati ih na pregled, a kako bi najbolje saznao/la točno teme i koliko eseja/seminara moraš predati, najboje je kontaktirati jerka.
#215nemo 01.11.13 14:29
Odakle ti ta obavijest za izv ?nina5 wrote:Morate napisati eseje i pristupne radove i predati ih na pregled, a kako bi najbolje saznao/la točno teme i koliko eseja/seminara moraš predati, najboje je kontaktirati jerka.
#221CC 06.11.13 16:58
Guest
Pitanja sa današnjeg kolokvija???
Evo kojih se ja sjećam iz C grupe: Rotacija posla, Podsustav, obilježja uspješnosti poslovnog sustava, životni ciklus...
Evo kojih se ja sjećam iz C grupe: Rotacija posla, Podsustav, obilježja uspješnosti poslovnog sustava, životni ciklus...
#222blogerica 06.11.13 19:15
u D grupi je bilo: principi kontrolinga, reinžinjering, prednosti sistemskog pristupa, Cloud computing, komentar aktualnosti po izboru i nešto vezano za projektni menadžment
#223mops 07.11.13 21:27
B grupa: situacijska analiza, utjecaj drustvenih mreza na e poslovanje, projekt vs poslovni proces, kontroling vs kontrola,po izboru objasnit vjesti iz gospdarstva, benchmarking
A gurpa je imala procesne teorije motivacije,heksogram,,
A gurpa je imala procesne teorije motivacije,heksogram,,
#225pis221 02.12.13 21:09
Guest
pozdrav, dal zna netko koja su pitanja danas bila na apsolventskom roku?
Similar topics